Διαχείριση πωλήσεων & κρατήσεων

Στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν ψηλότερη πληρότητα σε σχέση με την καλύτερη τιμή  ανά περίοδο ζήτησης.

Αναλαμβάνουμε όλο τον διαχειριστικό όγκο των απαιτήσεων 365 ημέρες το χρόνο, υποκαθιστώντας το τμήμα πωλήσεων και κρατήσεων του καταλύματος σας, αποφορτίζοντάς σας από την επίπονη διαδικασία παρακολούθησης και υποστήριξης.

Επικεντρωθείτε στις πραγματικές ανάγκες της οργάνωσης φιλοξενίας των πελατών

Μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητα στην προώθηση πωλήσεων και οργάνωση κρατήσεων

Τι προσφέρουμε?

Εξυπηρέτηση πελατών & συνεργατών

Έμπειρη ομάδα που διαχειρίζεται σε καθημερινή ρουτίνα την τηλεφωνική υποστήριξη και ηλεκτρονική αλληλογραφία άμεσα και σε προτεραιοποίηση.

Συνεχής εκτέλεση και επιτήρηση των επικοινωνιών με τους συμβαλλόμενους συνεργάτες και τους ενδιαφερόμενους πελάτες του καταλύματος, καλύπτοντας όλο το φάσμα ερωτήσεων που πρέπει να τύχει εξυπηρέτησης.

Κανενα μήνυμα αναπάντητο, καμία ευκαιρία χαμένη. Εκμεταλλευόμαστε κάθε μορφή πιθανής μετατρεψιμότητας σε κράτηση 

Οργάνωση κρατήσεων

Διαχειριζόμαστε τις κρατήσεις σας σε ένα πλάνο όπου η πληροφορία είναι προσβάσιμη σε εσάς. Όλες οι κρατήσεις καταχωρούνται έπειτα από έλεγχο επαλήθευσης τιμής. Γνωρίζετε τη πρόβλεψη εσόδου σας, μειώνοντας στο ελάχιστο την έκδοση πιστωτικών σημειωμάτων

Η καταχώρηση πραγματοποείται με τοποθέτηση των κρατήσεων (allocation) στα κατάλληλα δωμάτια του πλάνου σας, αποσκοπώντας το καλύτερο συνδοιασμό με τον οποίο θα επιτευχθεί η καλύτερη πληρότητα. Ταυτόχρονα, έχετε τον πλήρη έλεγχο για τελική επιλογή τοποθέτησης κρατήσεων στα δωμάτια.

Η συνεχής πληροφορία των κρατήσεων που εισέρχεται, επεξεργάζεται καταλλήλως στη πλατφόρμα μας και δίδεται έτοιμη σε εσάς, παρέχοντας την ευελιξία να γνωρίζετε και να εκτελείτε μεθοδικά τις καθημερινάς σας υποχρεώσεις σε επίπεδο εξυπηρέτησης της φιλοξενίας των πελατών, οικονομικών και λογιστικών υποχρεώσεων

Συμβουλευτική υπηρεσία (Yielding)

Σε θέματα πωλήσεων παράγουμε σε βάθος στατιστικά στοιχεία, βασικά για την έγκαιρη εκτίμηση της προόδου των πωλήσεων. Με διαρκή παρακολούθηση, προτείνουμε λύσεις σε εσάς, έγκαιρα, για περιόδους χαμηλής πληρότητας. Οι λύσεις με προωθητικές ενέργειες, αξιολογούνται από τη δική σας πλευρά σας και συνεισφέρουν στη λήψη της απόφασης σας. Ακολούθως, φροντίζουμε να εκτελέσουμε την απόφαση σας σε όλες τις πηγές πώλησης και να επαληθεύσουμε μεθοδικά, ότι η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ομαλά.

Σε θέματα κρατήσεων, διαχειριζόμαστε μαζί σας συμβουλευτικά τις απαιτήσεις για διαχείριση τυχόν αντιμετώπισης προβλημάτων με πελάτες και εύρεσης λύσεων όσο είναι στο κατάλυμα ή διαχείρισης παραπόνων μετά την αναχώρηση τους.

Συνεχής υποστήριξη

Ενημερώνουμε συνεχώς τη διαθεσιμότητα (Stop/Open Sales) σε όλες τις πηγές πώλησης με ανεπτυγμένες τεχνολογικές μεθόδους διαχείρισης και αυτοματοποιήσεων:

Σε διαδικτυακά κανάλια με channel manager.

Μέσω ιστοσελίδας καταλύματος με booking engine.

Σε όλες τις πηγές πώλησης που δεν υποστηρίζουν channel manager.

Εκμεταλευτείται τη δυνατότητα για μέγιστη πληρότητα, χωρίς over-bookings. Για τυχόν over-booking εκτός υπαιτιότητας μας δεν μένουμε εκτεθειμένοι. Φροντίζουμε την ομαλή διευθέτηση του χωρίς να επηρεαστεί ο καταλυματάρχης ή η φήμη του καταλύματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε.