Ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων

Το δίκτυο πωλήσεων αναπτύσσεται με υλοποίηση συμβολαίων ανάμεσα στο κατάλυμα και ταξιδιωτικούς πράκτορες (TOs), πηγές πώλησης μεσολαβητών (Wholesalers, Bedbanks, Travel Agents) και εγκατάσταση σε πλατφόρμες διαδικτυακών πρακτόρων (ΟΤΑs). Χρησιμοποιώντας την συμφωνημένη τιμολογιακή πολιτική, ως εκπρόσωποι του καταλύματος σας, εξασφαλίζουμε τη βιώσιμη και ομοιογενή ανάπτυξη των συνεργασιών σας.

Όταν έρχεται η στιγμή της εκπροσώπησης του καταλύματος σας στη βιομηχανία των πηγών πώλησης, αναλαμβάνουμε το βάρος και τη πρόκληση της ευθύνης εξαιρετικά σοβαρά.

Στρατηγική και διεργασίες ανάπτυξης δικτύου

Τι πραγματοποιούμε?

Πολλαπλές πηγές πώλησης

Ο στόχος του πρότζεκτ μας εστιάζει στην ανάγκη για όσες το δυνατόν περισσότερες αγορές προερχόμενες από πολλαπλές συνεργασίες.

Μεγαλύτερη διασπορά πωλήσεων με μικρότερη έκθεση ρίσκου σε μεμονωμένες αγορές

Πραγματοποιούμε τεράστια βήματα ετησίως αυξάνοντας τον αριθμό συνεργατών στο δίκτυο πωλήσεων σε όλα τα επίπεδα, B2B ή B2C, με Tour Operators, OTAs, Bedbanks και Travel Agents. Για την αξιοποίηση κρατήσεων απευθείας από την ιστοσελίδα, αξιοποιείται η μηχανη κρατήσεων (Booking Engine) της εταιρίας μας.

 Δείτε το Δίκτυο Συνεργατών

Υλοποίηση και Εγκατάσταση

Πραγματοποιούμε όλη τη ροή εργασίας, με διαδικασίες διπλών ελέγχων σε κάθε βήμα, για τις απαιτήσεις και την εξασφάλιση της ομαλής διαδικασίας:

  • Έως την τελική ανάπτυξη κάθε συμβολαίου συνεργάτη, προς υπογραφή
  • Έως την εγκατάσταση και τελική ανάπτυξη κάθε διαδικτυακής πλατφόρμας

Υπογραφή Συμβολαίων

Για κάθε συνεργασία που απαιτείται υπογραφή από εσας, χρησιμοποιούμε ειδικό, για το σκοπό αυτό, εργαλείο ψηφιακής υπογραφής, ακολουθώντας διαδικασία μέσω της οποίας, σας αποστέλλουμε το συμβόλαιο για ανάγνωση και υπογραφή του από εσάς, μέσω αλληλογραφίας.

Πέρα από το ότι η διαδικασία είναι 100% ασφαλής, υπογράφεται τα συμβόλαια σας εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε.